tiistai 8. maaliskuuta 2022

Tampereen tunnetuin isänmaan asialla oleva eduskuntavaaliehdokas valkoisen hangen keskeltä Lumimies Seppo Lehto eduskuntaan tuellanne


Tampereen tunnetuin isänmaan asialla oleva eduskuntavaaliehdokas valkoisen hangen keskeltä Lumimies Seppo Lehto eduskuntaan tuellanne 2023 joko omalta listaltaan tmv:lta eduskuntavaaliehdokaslistalta: Miehitetyt alueet takaisin miehittäjä-Ryssältä, sekä välitön Suomen Natojäsenyyshakemus sisään, nämä ovat kansakunnalliset etumme ja tavoitteemme suomalaisina

Europe 14 century 1300 luvun moskova Kultaisen Ordan orjavaltio


Valtiovaltamme vitkuttelu Suomen sotilaallisen liittoutumisen tiellä on tarkoittanut investointipakoa Suomesta Ryssän Ukrainan vastaisen sodan jälkeen. 

Suomalaisomistuksia myydään yhä kiihtyvään tahtiin. Toki siinä on omat hyväktin puolensa, kun olisi suomalaisilla tilaisuus ostaa omaansa paremmalla tuotolla takaisin, vaan suomalaiset on verotuksella kupattu perseaukiseksi ja verotus ei suosi yksityisomistamista,vaan kaikki rahat niggatahoille Afrikkaan keräyksiä samalla velkaannuttaen suomalaisia uudenlaiselle väestönvaihdolle, missä suomalaisista on tullut vain maksajia toiseuden huuhaahaalle ja kusetukselle.

Maamme hallitus sosialistien tyttökopla ei vielä Ryssän Ukrainan laajennuksen alla 24.2.2022 osannut nimetä Ryssän sotaa sodaksi vaan pääministeri sdp sanna marin toimin käytettiin miehittäjä-Ryssän imperialistista disinfoa puhumalla julkisesti vain "Ukrainan kriisistä". Sotatoimien laajettua kohti Kiovaa on nyt opittu vihdoin avaamaan silmät ja suu toimimaan korreloiden.

27.2.2022 mielenosoitus New Yorkissa Putinia vastaan

Naton, USA:n ja EU:n toimet toistaiseksi olleet riittämättömiä Ukrainan kansanmurhan ja sodan lopettamiseksi. Nyt tarvitaan suoraa sotilaallista puuttumista Ryssän karkottamiseksi kaikilta miehittämiltään alueilta.


Eräs merkittävä kohde Ryssän imperialismin hidastamiseksi olisi, kun Nato tuhoaisi oheisen Putinin juutalaisoligarggien rahoittaman Kershin sillan Krimille:

Blow Krim`s bridgeSeppo Lehto Ajan Suunta päätoimittaja


Seppo Lehto elämänohje: Hiihtämään aina kun mahdollista 19.2.2022
Seppo Lehto Ajan Suunta 19.2.2022 Laitetaan Ryssä hiihtämään takaisin Moskovaan = Slava Ukraine!
Itsenäisen Suomen rajat


------------------------
Tampereen tunnetuin isänmaan asialla oleva pitkän linjan aluepalautus- ja Natojäsenyysvaatija Tampere Pirkanmaa talousalueella Seppo Lehto tuellanne eduskuntaan toimimaan oikein, ajatuksella selkein tavoittein, eikä vain jonkin puoluekirjan kantajana.
----------------------------------

Sergej Sumlenny@sumlenny·
Putin’s greeting card to all Russian women on 8th March. And don’t fool yourself - millions of Russians support Putin in his war on Ukraine and blame “bad commanders” who “sent soldiers with bad equipment and ill-trained”, not the Commander-in-Chief who ordered this criminal war.
Quote TweetВестник Стабильности #StandWithUkraine 🇺🇦@stabilnosti · 1hДругих подарков у хуйла для российских женщин нет:

8.3.2022 Ryssän invaasion todellisuus Ukrainan ja Ryssälän ihmisille-------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti